Dvokrilna vrtljiva vrata ASSA ABLOY UniTurn


Visoko zmogljiva dvokrilna vrtljiva vrata ASSA ABLOY UniTurn za visoko obremenjene prehode Visoko zmogljiva vrtljiva vrata ASSA ABLOY UniTurn ustvarjajo vabljiv in prostoren prehod, saj so opremljena s pogonskim mehanizmom, ki odpravlja potrebo po okorni sredinski gredi. Na ta način smo ustvarili velik vratni predel, ki z brez težav sprejme uporabnike z nakupovalnimi vozički, vozički za prtljago, invalidske vozičke in večje število uporabnikov.

Dvokrilna vrtljiva vrata ASSA ABLOY UniTurn zagotavljajo odlično ločevanje notranjih in zunanjih okolij, s čimer zmanjšujejo toplotne izgube. Vključujejo tudi dve zaprti vitrini v vrtljivih vratnih krilih, ki jih je mogoče uporabiti za namene informiranja ali oglaševanja. Vrtljiva vrata ASSA ABLOY UniTurn so namenjena za namestitev neposredno na končana tla in ne potrebujejo posebnih podlag.

Na željo stranke jih je mogoče opremiti s centralnimi drsnimi vrati, ki se aktivirajo na ključ in jih je mogoče uporabljati kot popolnoma avtomatizirana drsna vrata, s čimer pridobite dodatno prezračevanje in večji dostop do objektov.

 Skladnost z varnostnimi predpisi Vrata ASSA ABLOY UniTurn so popolnoma v skladu z varnostnim standardom EN 16005.