Pogonski mehanizmi za nihajna vrata Slim


Pogonski mehanizmi za nihajna vrata ASSA ABLOY Slim Tanek, a kompakten in močan pogonski mehanizem za estetski videz.
Pogonski mehanizem ASSA ABLOY SW300 Slim za nihajna vrata

Pogonski mehanizem ASSA ABLOY SW300 je pametni elektromehanski pogonski mehanizem za težka vrata, ki ga odlikuje privlačen, tanek (70 mm) dizajn. ASSA ABLOY SW300 med delovanjem proizvaja nizko raven hrupa in predstavlja odlično izbiro za prehode, ki zahtevajo gladko delovanje težkih vrat v visoko obremenjenih prehodih. Zlahka kljubuje učinku dimniškega vleka in obremenitvam vetra, istočasno pa omogoča lahkotno ročno odpiranje vrat. Zato predstavlja idealno rešitev za težka vrata v objektih zdravstvenega varstva, stanovanjskih in pisarniških objektih in prostorih javnih ustanov, kjer sta nizka raven hrupa in varnost na prvem mestu.

ASSA ABLOY SW300 predstavlja edinstveno rešitev, saj omogoča izhod v sili v obeh smereh in samodejno ponastavitev.

Dodatno pomožno napajanje omogoča delovanje vrat tudi med izpadi elektrike, pametna funkcija zaklepanja pa še dodatno pripomore k varnosti. Pogonski mehanizem ASSA ABLOY SW300 je primeren za energijsko varčna in vzdržljiva vrata, tako za notranje kot tudi zunanje vhode, za eno- in dvokrilna vrata, za uporabo s potisnimi in vlečnimi ročicami, za požarna vrata (glede na nacionalne predpise) in evakuacijske poti z možnostjo funkcije izhoda v sili v obeh smereh z avtomatsko ponastavitvijo ter funkcijo odvajanja dima.

Skladnost z varnostnimi predpisi Pogonski mehanizem ASSA ABLOY SW300 je skladen s standardi EN 1634-1, DIN 18263-4, EN 16005 in EN 1158.

Pogonski mehanizem ASSA ABLOY SW150 Slim za nihajna vrata Pogonski mehanizem ASSA ABLOY SW150 je elektromehanski pogonski mehanizem za težka vrata brez vzmeti. Zaradi 70 mm zasnove je mehanizem izredno estetskega videza, poleg tega pa ga odlikuje tiho delovanje, kljub svoji osupljivi zmogljivosti uravnavanja težkih vrat. ASSA ABLOY SW150 predstavlja odlično izbiro za prehode, ki zahtevajo gladko delovanje težkih vrat v visoko obremenjenih prehodih, ki ne potrebujejo zapiralne vzmeti. Dodatno pomožno napajanje omogoča delovanje vrat tudi med izpadi elektrike, pametna funkcija zaklepanja pa še dodatno pripomore k varnosti.

Pogonski mehanizem ASSA ABLOY SW150 je primeren za energijsko varčne, težke, notranje in zunanje postavitve, enokrilne in dvokrilne izvedbe s potisnimi oz. vlečnimi ročicami.

Skladnost z varnostnimi predpisi Pogonski mehanizem ASSA ABLOY SW150 je skladen s standardom EN 16005.