Uokvirjeni drsni vratni sistemi


Robustno uokvirjeni avtomatski drsni vratni sistemi Robustno uokvirjeni avtomatski drsni vratni sistemi ASSA ABLOY SL500 F Frame so primerni za visoko obremenjene prehode. Zato so avtomatski drsni vratni sistemi ASSA ABLOY SL500 F primerni za zunanjo uporabo. Robustni aluminijasti profili so idealni za visoko obremenjene prehode, kjer lahko pride do poškodb zaradi udarcev, kot na primer v nakupovalnih centrih z nakupovalni vozički ali na letališčih in v bolnišnicah, kjer so razni invalidski in transportni vozički in bolnišnične postelje v redni uporabi. Robusten okvir je odporen tudi na močne vetrove in efekte dimniškega vleka.

Vratni sistemi SL500 F Frame so na voljo v eno- ali dvokrilni različici, opremljeni pa so z vratnimi krili, varnostnimi napravami, opcijami nadzora dostopa in, kadar je to potrebno, s stranskimi stenami in razsvetljavo. Na voljo je tako v različici za montažo na zid kot tudi v različici za montažo na nosilce. Standardna varianta vključuje robustne profile iz anodiziranega aluminija ter zasteklitev s 6 mm steklom.

Ozki prehodi in evakuacijske poti Ko se soočate s pomanjkanjem prostora, so teleskopska vrata edina logična izbira. Takšna vrata so idealna za ozke prehode, saj optimizirajo prehode tudi v najbolj skromnih pogojih. Na željo stranke sistem omogoča tudi namestitev izhoda v sili (break-out), ki v izrednih razmerah omogoča izhod skozi celotno odprtino vrat in stranskih sten.

Trajnost Vratni sistem ASSA ABLOY SL500 F Frame lahko zmanjša količino energije, potrebne za ogrevanje ali hlajenje vašega objekta, s čimer se znižajo stroški za energijo in zmanjša izpust CO2. Na željo stranke so lahko vrata iz 22 ali 40 mm izolacijskega stekla, podprta s toplotno izolativnimi aluminijastimi profili in opremljena s tesno prilegajočimi se tesnilnimi ščetkami. Dodatni senzorji omogočajo natančno uravnavanje časa odprtosti in zaprtosti, s čimer se še dodatno poveča varčevanje z energijo ter zagotovi visoka stopnja varnosti.