Varnostna nihajna vrata


Popolna izbira, ko je visoka varnost na prvem mestu Nekatere stavbe, kot so nakupovalni centri ali prostori javnega sektorja, so izpostavljene visokim varnostnim tveganjem, zaradi česar potrebujejo vhodno rešitev, ki je tako lepa kot tudi varna. Varnostna nihajna vrata ASSA ABLOY SW300 P za zasnovana tako, da so odporna na poskuse vloma ali druge napade, in so v skladu z varnostnimi zahtevami PAS24.

Z dodatnim pametnim pogonskim mehanizmom, ki se namesti nad vrata, lahko uporabniki enostavno ročno povlečejo ali potisnejo vrata, če so le-ta, seveda, odklenjena! Vrata predstavljajo popolno kombinacijo odpornosti in fleksibilnosti. Če želite, da so vaša vrata popolnoma avtomatizirana, lahko naša nihajna vrata opremimo z različnimi funkcijami aktivacije vrat, kot so senzorji in potisne ročice. Narejena so tako, da so odporna na učinek dimniškega vleka in visoke obremenitve vetra, na željo stranke pa jih opremimo tudi s pomožnim napajanjem, s čimer se zagotovi, da vrata delujejo v vseh vremenskih razmerah, tudi ob izpadu elektrike.

Na voljo so tako v enojni kot tudi v dvojni izvedbi in pripravljena na enostavno povezavo s kabli, zato se lahko vrata ASSA ABLOY SW300 P enostavno namestijo v vaš objekt. Skladnost z varnostnimi zahtevami PAS 24 PAS 24 (Specifikacija ocene izdelka) je okrepljen varnostni standard, s katerim se na podlagi več zaporednih ročnih in mehanskih testov oceni, ali lahko vhodni sistem določeno časovno obdobje vzdrži poskus vloma s strani oportunističnega vsiljivca.

Nihajna vrata ASSA ABLOY SW300 P so neodvisno testirana za višjo raven varnosti v skladu s PAS24, tako v enojni kot tudi v dvojni zunanji izvedbi. Strogo testiranje je pokazalo, da imajo nihajna vrata sposobnost, da vzdržijo trajno uporabo v različnih okoljih. Testiranja vključujejo časovno določene ročne napade, udarne preskuse in preskuse statičnih obremenitev. Varnostne funkcije Ker so skladna z vsemi EU predpisi, so nihajna vrata ASSA ABLOY SW300 P primerna za vsakega uporabnika, ne glede na njegovo starost ali telesne sposobnosti.

Zaobljen rob pa preprečuje možnost zagozditve. Trajnost Vsa avtomatska vrata ASSA ABLOY dajejo prednost trajnosti, saj se odpirajo in zapirajo le, kadar je to potrebno, kar zagotavlja minimalno porabo energije.

 Skladnost z varnostnimi predpisi
Nihajna vrata ASSA ABLOY SW300 P so popolnoma v skladu z varnostnim standardom EN 16005.