Vrtljiva vrata ASSA ABLOY z nadzorom dostopaSteklena vrata ASSA ABLOY


Skrbno upravljanje dostopa z vrtljivimi vrati s funkcijo nadzora dostopa ASSA ABLOY RD3 in RD4A1 Vrtljiva vrata z nadzorom dostopa ASSA ABLOY RD3A in RD4A1 so namenjena za omejitev dostopa v eno smer. Ta vrata so idealna za primere, ko morajo vrata biti odprta, vendar zaklenjena, ali odprta, vendar ne na škodo izgube notranjih klimatskih pogojev in posledično večjih stroškov energije.

Vrtljiva vrata z nadzorom dostopa ASSA ABLOY RD4A2 ustvarjajo privlačen, a visoko varovan vhod, ki nadzoruje dostop v obeh smereh. V nujnih primerih funkcija izhoda v sili omogoča, da se krilna vrata odpro in ustvarijo prosto evakuacijsko pot. S popolno ločitvijo med notranjim in zunanjim okoljem ta kompaktna vrtljiva vrata znižujejo tako raven hrupa kot tudi stroške ogrevanja in/ali hlajenja objekta.

 Vrtljiva vrata z nadzorom dostopa družbe ASSA ABLOY Entrance systems predstavljajo idealno rešitev za glavni vhod ali vhod za osebje vhod, ali za dostop do območij z omejenim dostopom, saj jih je mogoče nastaviti tako, da omogočajo pooblaščen dostop. istočasno pa onemogočajo nepooblaščen dostop v eni ali obeh smereh.

S popolno ločitvijo med notranjim in zunanjim okoljem ta kompaktna vrtljiva vrata znižujejo tako raven hrupa kot tudi stroške ogrevanja in/ali hlajenja objekta. Na voljo so v različnih velikostih in za različne potrebe. Naročite jih lahko v več različnih izvedbah, ki jih je mogoče prilagoditi tako, da se ujemajo z vsako stavbo, namestijo pa se neposredno na tla, brez posebnih temeljev ali podlag.