Ultra diskretni pogonski mehanizmi za nihajna vrata


Ultra diskreten pogonski mehanizem ASSA ABLOY SW200 OHC je primeren za vhode, kjer je privlačen videz prvotnega pomena Pogonski mehanizem ASSA ABLOY SW200 OHC je ultra diskreten mehanizem za nihajna vrata, saj se namesti tako, da je za očem neviden. Predstavlja estetsko dovršeno rešitev, kljub svoji osupljivi zmogljivosti uravnavanja težkih vrat.

Pogonski mehanizem SW200 OHC med delovanjem proizvaja nizko raven hrupa in predstavlja odlično izbiro za prehode, ki zahtevajo gladko delovanje težkih vrat v visoko obremenjenih prehodih. Zlahka kljubuje učinku dimniškega vleka in obremenitvam vetra, istočasno pa omogoča lahkotno ročno odpiranje vrat. Omogoča tudi funkcijo enostavnega ročnega potiska tudi, ko ni pod napajanjem.

Dodatno pomožno napajanje omogoča delovanje vrat tudi med izpadi elektrike, pametna funkcija zaklepanja pa še dodatno pripomore k varnosti. Pogonski mehanizem ASSA ABLOY SW200 OHC je primeren za energijsko varčna in vzdržljiva vrata, tako za notranje kot tudi zunanje vhode, za eno- in dvokrilna vrata in evakuacijske poti z možnostjo funkcije izhoda v sili z ročno ponastavitvijo.

 Skladnost z varnostnimi predpisi

 Pogonski mehanizem ASSA ABLOY SW200 OHC je skladen z EN 16005, UL 325 in ANSI/BHMA A156.10, A156.19